Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Νέα Σελήνη στους Αστρικούς Ιχθύες. Δείτε τα στοιχεία του νέου σπόρου



Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο των Αστρικών Ιχθύων, στο οποίο μέσα στη μέρα συναντά τον επαναστατικό Ουρανό και δημιουργεί όψη τετραγώνου με το Δία. Βρίσκεται σε μια θέση που της ταιριάζει, δίνοντας μια καλλιτεχνική και ίσως ονειρική ατμόσφαιρα. Λόγω όμως του τετραγώνου που σχηματίζει με το Δία (όπως και ο Ήλιος), υπάρχει πιθανότητα κυρίως για τους αστρικούς Ιχθύες και Διδύμους (μάθετε το αστρικό σας ζώδιο εδώνα υπάρχει ασάφεια, αφέλεια στην κρίση και υπερβολική αισιοδοξία. Το τελευταίο είναι εξαιρετικά αναζωογονητικό γι αυτούς τη συγκεκριμένη περίοδο, καθώς βιώνουν το πέρασμα μέσα από ένα "σκοτεινό τούνελ". Είναι αν μη τι άλλω ένας δείκτης του ότι είναι ακόμη ζωντανοί και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία. Αυτό τους γεμίζει με ενέργεια που ειδικά αυτό το διάστημα έχουν πολύ ανάγκη. Για καλλιτέχνες Διδύμους (αλλά και Σκορπιούς), είναι ιδανική περίοδος για εμπνευσμένες δημιουργίες. 

Ηλιοκεντρικές θέσεις πλανητών


Πέραν τούτου, περνώντας σιγά-σιγά η Σελήνη από τον Ουρανό, αναμένουμε ο νέος σπόρος της να έχει επαναστατικά - καινοτόμα στοιχεία και στοιχεία επαναστατικής διάθεσης, με έντονο συναισθηματισμό και λόγο. Φυσικά εκείνες που βάλλονται αυτό το διάστημα, είναι οι διαπροσωπικές μας σχέσεις. Μετά τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιο του αστρικού Ζυγού, περνάει πλέον στο ζώδιο του Αστρικού Σκορπιού. Στο ζώδιο της εξορίας της -λοιπόν- δημιουργεί κρίσεις. Βαθιές και μόνιμες. Είναι η στιγμή που η νέα στάση που θα κρατήσουμε απέναντι στα πράγματα αρχίζει να "υλοποιείται", καθώς αρχίζει σιγά-σιγά να εκφράζεται "προς τα έξω". Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα τονίσει πως μέχρι σήμερα περίπου "μαζεύουμε" αρκετά πράγματα μέσα μας. Τώρα, με τη σύνοδο Άρη-Γης να κρατεί ακόμα, σε συνδυασμό με το μεγάλο ορθογώνιο τρίγωνο Γης-Ουρανού-Πλούτωνα και του τετραγώνου Άρη-Ερμή, ήρθε η ώρα να εκφράσουμε (πολλές φορές με επιθετική διάθεση) τα "εκ βαθέων" μας. Όλα όσα κρατούμε μέσα μας. 

Θεωρώ πως είναι μια αναγκαία διαδικασία, καθώς οφείλουμε να είμαστε αυθεντικοί. Στο πέρασμα των χρόνων, αναντίρρητα υπάρχει η προσωπική εξέλιξη του καθενός. Μεγαλώνοντας, αλλάζουν τόσο οι προτεραιότητές μας, όσο και τα "θέλω" μας από τους ανθρώπους που επιλέγουμε να έχουμε δίπλα μας. Η κρίσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις στο διάστημα που θα ακολουθήσει, θα φέρει μια απελευθέρωση που θα βιώσουμε σα βάρος που έφυγε από πάνω μας. Όταν οι σχέσεις δεν έχουν να μας μάθουν κάτι άλλο, κάτι καινούριο ώστε να εξελιχθούμε, γίνονται συνήθεια και βάρος. Είτε συναισθηματικό, είτε ενεργειακό. Δεν έχουμε μάθει ακόμη να εξαρτόμαστε ενεργειακά από την Ανώτερη Πηγή, επομένως "επιβιώνουμε" με την ανταλλαγή ενέργειας. Το κακό ξεκινά από τη στιγμή που απομυζούμε την ενέργεια των ανθρώπων που έχουμε κοντά μας. Τούτο συμβαίνει όταν η ζυγαριά της ανταλλαγής γέρνει μόνο προς ένα άτομο. 

Εκεί είναι που ξεκινά ο εγωιστικός ανταγωνισμός για ενέργεια. Αυτό είναι που βιώνουμε στις συναναστροφές μας πολλές φορές ως βάρος. Ξέρουμε πως από τη στιγμή που θα συναντήσουμε κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο "βαραίνουμε" αμέσως. Είναι γιατί ξέρουμε υποσυνείδητα ότι θα ξεκινήσει ένα αδηφάγο ενεργειακό παιχνίδι, όπου ο ένας θα λαμβάνει και ο άλλος θα γίνεται ράκος. Προκειμένου να αμυνθούμε απέναντι στις απαιτήσεις των άλλων, παίζουμε και μεις με τη σειρά μας το ίδιο παιχνίδι. Πρέπει λοιπόν -και πολλές φορές είναι σκληρό- να θυσιάσουμε αυτού του είδους τις σχέσεις για κάτι ανώτερο και πραγματικά απελευθερωτικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου